EntertainmentStiri Mondene

Actorul Benedict Cumberbatch crede că a fost „pacientul zero” al pandemiei de COVID-19

Actorul britanic Benedict Cumberbatch, nominalizat la Oscar în 2015 pentru rolul principal din filmul „The Imitation Game”, a acordat recent un interviu în care a vorbit despre o boală misterioasă care l-a lăsat aproape de o stare de incapacitate fizică în 2019, informează Agerpres, care citează DPA.

Starul britanic crede că este posibil ca el să fi fost „pacientul zero” al pandemiei de coronavirus, după ce a analizat simptomele pe care le-a dezvoltat atunci.

„Eram extrem de bolnav în momentul în care toate acele informaţii despre COVID au apărut dintr-o dată la începutul anului 2020″, a declarat Benedict Cumberbatch pentru The Independent.

„Mi-am spus: „Dumnezeule, am fost chiar pacientul zero””, a adăugat Benedict Cumberbatch în acelaşi interviu.

În vârstă de 44 de ani, actorul britanic s-a declarat îngrijorat din cauza faptului că ar fi putut să contribuie la propagarea pandemiei, după ce a citit relatările din presă despre pandemia de COVID-19.

În momentul în care a contractat o boală misterioasă, actorul britanic a zburat cu avionul până la Cape Town, în Africa de Sud, spre sfârşitul anului 2019 pentru a filma mai multe scene din lungmetrajul „The Mauritanian”.

„Eram atât de bolnav – a fost pneumonie borderline”, a precizat artistul, care a adăugat că s-a luptat cu boala pentru a termina filmările şi că „a vomitat între scene”.

Totodată, Benedict Cumberbatch a mai spus că rolul jucat în acel film în regia lui Kevin Macdonald l-a ajutat să afle mai multe informaţii despre Guantanamo Bay, o închisoare militară americană situată în apropiere de Cuba, care a fost creată după atacurile teroriste de la 11 septembrie 2001 pentru a găzdui deţinuţi suspecţi de terorism.

FOTO: EPA

Hits: 0

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close