EntertainmentMuzică și Filme

Actorul Tom Hanks și-a prezentat tunsoarea, de care nu este încântat, pentru noul său rol: „Fiți atenți la chestia asta oribilă”

Tom Hanks a prezentat, în cadrul unei emisiuni de divertisment, noul său „look oribil” pe care a fost nevoit să-l facă pentru rolul său din viitorul film biografic despre Elvis Presley. Practic, Tom Hanks a trebuit să se radă complet pe cap pentru interpretarea colonelului Tom Parker din viitoarea distribuție, scrie CNN.

Actorul, în vârstă de 64 de ani, și-a dezvăluit noua tunsoare marți, în timpul unei intervenții video la emisiunea „The Graham Norton Show”.

Hanks a purtat o şapcă pe baseball pe cap, care îi acoperea noul aspect. Actorul american a precizat că se află la filmări în Australia, unde se toarnă o biografie regizată de Baz Luhrmann a lui Elvis Presley în care îl interpretează pe „colonelul” Tom Parker, fostul impresar al lui Elvis.

La un moment dat, Hanks a arătat tuturor noua tunsoare pe care a fost nevoit să și-o facă.

„Daţi-mi voie să vă arăt tunsoarea oribilă pe care a trebuit să o fac pentru a-l putea juca pe Colonelul Tom Parker”, a spus Hanks. „Ia fiţi atenţi la chestia asta oribilă… Vedeţi? Ia uitaţi aici!”, a continuat actorul, în timp ce stătea în aşa fel în faţa camerei încât să nu i se vadă exact nefericita tunsoare.

La un moment dat, Tom Hanks s-a lăsat în jos o secundă și și-a arătat scalpul fără păr: „Cred că tocmai i-am speriat pe copii, îmi cer scuze”, a continuat Hanks, în timp ce publicul aplauda și râdea.

Deși noua tunsoare al lui Tom Hanks a fost o surpriză pentru mulți dintre fanii săi, nu este prima dată când actorul are acest aspect.

Înainte de a începe pandemia de coronavirus, Hanks se afla în Australia, lucrând la pre-producția aceluiași film. În aprilie, a apărut de acasă la emisiunea „Saturday Night Live” și a explicat ce se întâmplă cu părul său – sau lipsa acestuia. „Nu vă faceți griji acum, nu vă fie teamă. Acest cap ras a fost doar pentru un film și părul meu crește foarte încet. Economisesc timp la duș”.

Hits: 1

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close