EntertainmentStiri Mondene

Adda a slăbit 9 kilograme în 6 luni. Cum arată artista acum

În ultima perioadă, Adda a slăbit foarte mult, din cauza problemelor de sănătate și a stilul alimentar pe care a fost nevoită să îl urmeze. Acum, artista le-a dezvăluit tuturor câte kilograme are.

„-9 kilograme în 6 luni! Doar cu alimentație sănătoasă și
potrivit pentru corpul meu”, a scris Adda pe contul său de Instagram.

„Am o problemă existențială! Trebuie să-mi modific toate hainele din garderobă… Imaginați-vă că-mi dau ochii peste cap acum și sunt foarte tristă, aproape isterică din cauza acestui lucru”, a scris Adda pe Facebook.

„NU țin cură de slăbire! Mănânc alimente fără HISTAMINĂ – am intoleranță! Fără GLUTEN- am intoleranță. Am renunțat și la ZAHĂR- tot din cauze medicale.

Mâncarea pe care o consum trebuie să fie proaspătă! Nu am voie să mănânc ceva gătit mai vechi de câteva ore, chiar dacă sunt alimente permise, pentru că nivelul de histamină crește și am erupții pe tot corpul… tam tam.

Beau multă apă! Iau vitamine și suplimente ca să îmi întăresc imunitatea și să-mi repar organismul pe care l-am stricat singurică din cauza alimentației greșite, medicamente-antibiotice, antiinflamatoare etc și stres”, a declarat artista la InstaStory.

Hits: 0

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close