EntertainmentStiri Mondene

Adda este decisă să facă totul pentru a scăpa de afecțiunea cu care se confruntă. „Am început o detoxifiere puternică, atât fizică, cât şi psihică”

Recent, Adda a dezvăluit că se confruntă cu o afecțiune delicată, iar din acest motiv, artista a ajuns de mai multe ori pe mâna medicilor. Acum, interpreta a postat un nou mesaj pe contul de socializare în care spune ce a decis să facă orice pentru a trece peste problemă. Vedeta vrea să se vindece şi să scape de rănile ce îi apar pe trup.

„Poza asta este nuca din peretele Facebookului, dar este pentru cei care ştiu ce înseamnă intoleranţa la histamină şi dermografismul. V-am promis că vă ţin la curent cu evoluţia mea.

Poate vă ajut, inspir. Am ajuns, acum câteva săptămâni, în punctul în care m-am săturat să tratez simptome şi am refuzat să cred că o să fiu dependenţă toată viaţă de antihistaminice.

Aşa că am început să citesc, să mă documentez şi mai bine şi să încep să caut şi să tratez CAUZA- care este acolo, în celulele noastre şi la nivel de subconştient, stres, obiceiuri alimentare proaste, antibiotice, antiinflamatoare etc.

Am început o detoxifiere puternică, atât fizică, cât şi psihică. Lucrez cu doctori specializaţi în medicină cuantică şi psihoterapie. Ţin o dietă strictă şi iau suplimente. Cu timpul, mă voi vindeca trup şi suflet!

Ps: Va recomand cartea Codul
vindecării”, a scris Adda pe contul de socializare.

Hits: 5

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close