Adela Popescu le-a arătat tuturor cum arată bebelușul ei și al lui Radu Vâlcan. Fanii au fost cuceriți de mezinul familiei

Adela Popescu și Radu Vâlcan au devenit părinți pentru a treia oară în urmă cu aproape trei luni, când a venit pe lume Adrian. Prezentatoarea TV și-a surprins fanii de pe contul de socializare cu un video, în timp ce soțul ei îl leagănă pe mezinul familiei.

După aproape trei luni, Adela Popescu și Radu Vâlcan au decis să nu-și mai țină bebelușul departe de ochii fanilor. Actrița i-a surprins pe soțul său și pe mezinul familiei într-un moment tare emoționant.

Astfel, internauții au avut șansa să îi vadă chipul lui Adrian, chiar dacă de la depărtare. Adela Popescu a scris și un scurt mesaj ce descrie momentul emoționant. „Un bebeluș și tatăl lui”.

Adela Popescu a împlinit recent 35 de ani

Adela Popescu a împlinit recent 35 de ani. Soțul ei, Radu Vâlcan, a postat dis-de-dimineață un mesaj de dragoste pe Instagram, alături de care a atașat o imagine. Cei doi au împreună trei băieți și o căsnicie așa cum și-au dorit.

„Am încercat să găsesc o poză mișto, dar mi-a fost greu. În toate ești superbă. La mulți ani! Te iubesc! Să ne rămâi tot așa!”, este mesajul postat de Radu Vâlcan pe Instagram.

Hits: 3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Radio Pro Mix - House Music For Your Soul