Adevărata fericire nu vine din lucruri materiale

În 2011, Steve Jobs moare la vârsta de 56 de ani de cancer pancreatic, lăsând în urmă o avere de 7 miliarde de dolari. In ultimele sale zile de viață a spus următoarele:
“În acest moment, culcat în pat, bolnav și celebru, îmi dau seama că toată recunoașterea și bogăția pe care le am nu au sens în fața morții iminente. Am bani să-i angajez pe cei mai buni medici din lume, dar nu este posibil să angajez pe cineva care să-mi ia boala. Banii pot obține tot felul de lucruri materiale, dar există un lucru care nu poate fi cumpărat: Viața
Pe măsură ce am crescut, am observat că un ceas de 300 $ sau unul de 3.000.000 $ arată aceeași oră. Că pot ajunge la aceeași destinație atât cu o mașină de 15000 de dolari cât și cu una de 15.000.000. Că un vin de 150$ sau unul de 1500 $ generează aceeași mahmureală, că într-o casă de 300 mp sau o casă de 3000 mp, singurătatea este aceeași.
Adevărata fericire nu vine din lucruri materiale, vine din afecțiunea pe care ne-o oferă cei dragi. Sper să înțelegi că atunci când ai prieteni sau cu cineva cu care să vorbești, atunci vei fi cu adevărat fericit.”
👨STEVE JOBS

Sursa : Tu stiai ca? Facebook

Hits: 43

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Radio Pro Mix - Un Altfel De Radio!