Entertainment

Adevărul despre îndepărtarea lui Mihai Petre de la PRO TV. Cum a aflat că nu va mai fi în juriu la “Românii au talent”

Cunoscuta vedetă tv a aflat în urmă cu mai bine de o săptămână că nu mai face parte din juriul celui mai nou sezon al emisiunii Românii au talent. Mihai Petre a povestit pentru Click și care au fost motivele ce i-au fost transmise pentru această decizie.

“Am discutat despre asta, am fost anunțat oficial de luni, iar vineri (9 octombrie) s-a comunicat. O așa veste te ia întotdeauna pe nepregătite. Știam cu câteva zile înainte că exista intenția de a se schimba sensul dinamicii la masa juriului, prin aducerea unei doamne sau domnișoare. Dar n-a fost sigur… Nu ține de mine să judec asta, știu doar că asta s-a dorit. Aceasta a fost ideea principală, aceea de a obține o altă dinamică și de a stabili echilibrul acolo, în juriu. Eu în momentul acesta sunt liber de contract și analizez opțiunile pe care le am pentru a continua drumul în tv, pentru că vreau să fac în continuare televiziune, cred că am de spus câte ceva”, a declarat Mihai Petre, pentru Click.

În ciuda acestei despărțiri, Petre crede că emisiunea va continua să aibă succes: “Românii au talent” va rămâne cea mai bună emisiune de divertisment. E un format fantastic, o echipă foarte bună acolo.”

Hits: 2

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close