EntertainmentStiri Mondene

Adrian și Alina Nartea, noi detalii despre cea de-a doua fetiță. Ce nume au ales pentru micuța care se va naște în primăvară

Adrian și Alina Nartea vor deveni părinți pentru a doua
oară. Cei doi mai au o fetiță în vârstă de 3 ani, iar în primăvara anului
viitor se va naște cea de-a doua fetiță. Actorul din Vlad și soția lui au ales
deja numele bebelușului.

Pentru a doua lor fiică, Alina și Adrian au ales numele Petra.  În luna februarie a anului acesta, aceștia au aniversat 10 ani de relație.

Invitați în platoul emisiunii Vorbește Lumea, aceștia au oferit noi detalii despre sarcină.

”Nu prea am fost cu pofte. Dacă mi-a fost poftă, de obicei noaptea dormeam. Adevărul este că noaptea mi-a fost cel mai rău. După ora 17:00, gata, începea să-mi fie atât de rău.

Mi-era sete și mi-a venit să vomit până și de la apă. Momentul ăla a fost crunt pentru mine, am început să plâng și i-am zis: Nu mai pot. Nu mai vreau’”.

Întrebați de Adela dacă sarcina a fost una plănuită, actorul a răspuns: ”Nu am refuzat ideea, dar nici n-am plănuit.

Aveam altele pe cap, sincer, în momentul ăla. Dar acum, na, cumva s-a întâmplat. E foarte drăguț că s-a întâmplat. Dacă era băiat știam cum îl cheamă, dacă era fată nu știam. (…) Mai încercăm”, a spus Nartea la Pro TV.

”La mine e cu răbdarea, clar. La mine o să fie dublu mami și sper să se mai domolească în partea asta mami, mami de 100 de ori. Eu sper doar să am răbdare suficientă. 

Mara a dormit mult timp cu noi. Abia la 3 ani am mutat-o din cameră. La 3 ani am înțărcat-o. Clar nu o să mai fim la fel de panicați. De alăptat clar voi alăpta, nu știu dacă la fel de mult”, a mai adăugat soția lui Adi Nartea.

Hits: 8

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close