Adriana Bahmuțeanu, despre divorțul Reghecampf – Anamaria Prodan. „E păcat! Cred că a fost o decizie grea de ambele părți”

Adriana Bahmuțeanu a avut o primă reacție după ce s-a aflat că Laurențiu Reghecampf a depus actele pentru divorțul de Anamaria Prodan. Vedeta, care e nașa de botez a lui Laurențiu Reghecampf jr, s-a gândit mai ales la copii, ca aceștia să nu sufere din cauza separării părinților.

Adriana Bahmuțeanu, nașa fiului în vârstă de 13 ani al Anamariei Prodan și al lui Laurențiu Reghecampf, a vorbit pentru wowbiz.ro despre cât de traumatizat poate fi un divorț pentru cei doi soți, dar mai ales pentru copiii lor. „Eu nu știu ce s-a întâmplat la ei în casă, n-am stat cu ei în pat, nu pot să-mi dau cu părerea. Dacă aș fi stat cu ei în pat, probabil că aș fi putut să vă spun cine e de vină pentru divorț. Așa, prefer să nu mă bag deloc! Eu îi iubesc pe amândoi și aș vrea să-i văd fericiți.

Din păcate, în ziua de azi, căsniciile nu mai sunt pe viață, sunt episoade. Pentru Anamaria și Laurențiu nu trebuie să fie un capăt de țară, sunt tineri, sunt frumoși, au bani, cariere. Viața trebuie să meargă mai departe. Mi-aș dori să nu sufere Bebeto, copiii suferă cel mai mult la o despărțire. Eu știu foarte bine cât de mult te macină un divorț. Este o senzație foarte neplăcută. Cred că a fost o decizie grea de ambele părți. Probabil că așa a vrut universul, a fost ceva scris în destinul lor. E păcat, pentru că amândoi sunt oameni frumoși”, a declarat Adriana Bahmuțeanu.

Adriana Bahmuțeanu, despre divorțul Reghecampf - Anamaria Prodan. „E păcat! Cred că a fost o decizie grea de ambele părți”
Anamaria Prodan și Adriana Bahmuțeanu. Foto: WOWBIZ

Anamaria Prodan și Adriana Bahmuțeanu se cunosc de o bună perioadă de timp, cele două sunt prietene de peste 15 ani de zile. În urmă cu 13 ani, Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană l-au botezat pe fiul impresarei și al lui Laurențiu Reghecampf, pe Bebeto.

Când cei doi au divorțat, Anamaria Prodan a fost alături de ei, însă fără să ia partea unuia sau altuia.

Laurențiu Reghecampf a depus actele de divorț

După ce în urmă cu câteva luni, antrenorul anunța divorțul de Anamaria Prodan, acum tot el este cel care a declarat că a depus și actele pentru a se separa de aceasta. Laurențiu Reghecampf a fost întotdeauna discret în ceea ce privește viața lui privată, însă acesta confirmă despărțirea de Anamaria Prodan.

„Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine. Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu.

reghe-dezvaluie-adevarul-despre-pumnul-pe-care-anamaria-prodan-i-l-a-dat-lui-dan-alexa-daca-exista—-2Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media.

Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional. Referitor la informațiile prezentate de curând în presă, sunt în măsură să afirm doar faptul că Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia!”, a spus, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, Laurențiu Reghecampf, soțul impresarei.

Hits: 3

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Radio Pro Mix - House Music For Your Soul