EntertainmentStiri Mondene

Alex Velea, despre despărțirea de Mario Fresh și Lino Golden. „Niciodată nu mai văd o reîntâlnire. Mă așteptam la un moment dat”

În luna octombrie anului trecut, un scandal neașteptat a izbucnit între Alex Velea, Lino Golden și Mario Fresh, cei pe care artistul îi numea „copiii adoptivi”. Tinerii au părăsit casa de producție a lui Alex Velea și au luat-o pe drumuri separate, însă nu au lipsit replicile dure între aceștia, postate în mediul virtual

Acum, Alex Velea a mărturisit la „Teo Show”, de la Kanal D, că se aștepta ca acest lucru să se întâmple, însă nu crede într-o împăcare.

Alex Velea, despre despărțirea de Mario Fresh și Lino Golden. „Niciodată nu mai văd o reîntâlnire. Mă așteptam la un moment dat”

„Niciodată nu mai văd o reîntâlnire! Nu vrea nimeni de acolo, fiecare e cu drumul lui. Dezamăgirea e acolo, am lasat-o acolo şi am luat-o ca atare. Mă aşteptam la un moment dat să se ajungă aici”,  a declarat Alex Velea, la Teo Show.

În toamna anului trecut, Lino Golden şi Mario Fresh au decis că se pot descurca singuri, așa că au părăsit casa de producție a celui care le-a fost ca un părinte.

Anul trecut, Alex Velea a făcut primele declarații despre scandalul cu Mario și Lino.

Hits: 0

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close