EntertainmentMonden

Alex Velea rupe tăcerea în scandalul cu Lino Golden și Mario Fresh. „Vreau să vă spun partea mea de adevăr”

Alex Velea a avut prima reacție cu privire la neînțelegerile dintre el, Lino Golden și Mario Fresh. După ce s-au „înțepat” în mediul virtual, fără a spune ceva concret despre  ce s-a întâmplat, de fapt, în relația lor, artistul rupe tăcerea. Acesta a precizat într-un video postat pe YouTube, că vrea să spună partea lui de adevăr.

„Un răspuns concret nu a dat nimeni, doar înțepături pe
Instagram, d-aia fac acest clip acum. Nu vreau să dau în oameni cu care am
crescut și pe care i-am considerat familia mea. Vreau să vă spun partea mea de
adevăr și mai departe concluzia o s-o trageți voi.

Povestea celor doi sună cam așa. În momentul în care ne-am hotărât să-i luăm în casa noastră, în care au locuit, în care au crescut vreme de patru ani, lumea se întreba oare ce e în capul nostru pentru că în industria asta, lumea renunță foarte ușor la tine.

Eu și Antonia n-am ținut cont de șansele aproape inexistente care li s-au dat. Am văzut în ei talent și ambiție. Le-am oferit exact ceea ce îmi doream pentru mine în copilărie, sprijinul cuiva care să mă ajute în această industrie”, a declarat Alex Velea.

„Una din probleme e că ei și-au dorit să rămână în Golden Boy Society doar noi trei: eu, Lino și Mario. De la început, și Lino, și Mario, au știut dorința mea de a-i ajuta și pe alții să-și îndeplinească visul. Însă Lino și Mario când au dat de faimă și atenție au uitat de aceste lucruri.

Prin acțiunile lor au dat dovadă că nu mai vor să facă parte din Golden Boys Society. Punctul culminant a fost atunci când ei m-au obligat să investesc în anumite proiecte ale lor în care eu nu am crezut. Puteam să mă opun din punct de vedere contractual, dar n-am făcut-o.

Ei au niște obligații contractuale față de bine, dar de azi înainte sunt liberi de contract. Băieți, să fiți fericiti, nu vreau să vă urăsc, vă iubesc. Sunt puțin dezamăgit, dar asta e viața”, a adăugat cântărețul.

Chiar dacă a declarat că încă îi iubește pe cei care i-a fost prieteni până de curând, Alex Velea nu este de acord cu „prietenia” dintre Lino Golden și Abi Talent. El a lansat un atac la adresa celor doi în videoclipul postat pe pagina lui de YouTube.

„Premiul pentru prietenia anului 2020 merge către Abi și Lino! Cum puteți să vă dați mari prieteni când tu Abi îl înjurai pe Lino și tu Lino îl făceai pe Abi gunoi.

Știu, Lino, de dragul cifrelor ești în stare să pupi unde ai scuipat. Uiți acum câteva luni că omul ăsta ar fi făcut orice să te distrugă. Nu-mi imaginam că te poți duce atât de jos, dar uite că poți.

E trist că, pentru niște cifre, tu ești în care să-ți calci pe demnitate și să te asociezi cu unul care vrea să te distrugă. Cu prietenia falsă se încheie și prietenia noastră adevărată.

Eu și Antonia te-am ajutat din suflet și ne-am dorit să te dezvolți așa cum trebuie să se dezvolte un artist. Te-am văzut mereu ca pe copilul meu, ca pe fratele meu mai mic. De la Abi mă așteptam, dar la tine nu mă așteptam să poți să mergi atât de jos”, a încheiat Alex Velea.

Hits: 1

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close