EntertainmentStiri Mondene

Alexandra Dinu, detalii neștiute din culisele „Românii au talent”, sezonul 11. Cum se înțelege cu colegii ei. „Eu vin din lumea filmului, una mult mai restrânsă”

Alexandra Dinu este unul dintre jurații de la „Românii au talent”, sezonul 11, după plecarea lui Mihai Petre. Actrița povestește despre experiența ei la PRO TV și despre relația cu colegii săi.

„Mi-a plăcut foarte mult experiența «Românii au talent», în această primă fază de preselecție. Au fost momente trăite cu maximă intensitate, ne-am bucurat, ne-am întristat, am trecut prin tot felul de emoții.

Sincer, experiența a fost mult mai intensă decât mi-o imaginam și foarte frumoasă. Pentru concurenți, acest show este platforma ideală de a-și pune în valoare calitățile.

Am cunoscut oameni care ne-au ridicat în picioare prin talentul lor nativ, persoane care nu făcuseră nici măcar o oră de canto și cântau divin, alții care învățaseră să danseze singuri, urmărind tutoriale pe YouTube.

Cel mai mult m-au impresionat cei care nici măcar nu erau conștienți de harul pe care îl au de la Dumnezeu”, a spus Alexandra Dinu pentru revista VIVA!

„Eu am venit într-o echipă unită, o familie consolidată în cei 10 ani de existență ai show-ului, de până la acest moment.

Am avut mari emoții la început… Fiecare dintre ei sunt oameni pe care îi admir foarte mult și pe care îi știam prin prisma realizărilor lor profesionale, oameni care au făcut televiziune, radio, au fost pe scenă. Eu vin din lumea filmului, una mult mai restrânsă, care are un alt gen de magie.

Doar pe Andrei (Smiley) l-am cunoscut personal, în urmă cu câțiva ani, la o petrecere din Los Angeles. Cu restul echipei m-am întâlnit la București, cu o săptămână înainte de începerea filmărilor.

M-au primit degajat, cu naturalețe și multă căldură, și vreau să le mulțumesc pentru sfaturile date, pentru toată susținerea pe care mi-au acordat-o în această etapă a filmărilor”, a mai povestit Alexandra Dinu.

Hits: 1

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close