Vezi filme noi subtitrate 2019 2020
ȘtiriȘtiri România

Alexandru Rafila avertizează: Numărul de cazuri de COVID-19 în secţiile de terapie intensivă şi decesele vor creşte în perioada următoare

Alexandru Rafila, directorul Societății Române de Microbiologie, a declarat că în perioada următoare numărul de cazuri de COVID-19 în secţiile de terapie intensivă şi decesele vor creşte, informează Agerpres.

România a înregistrat 1.378 de cazuri noi de COVID-19, cel mai ridicat număr de la debutul pandemiei, iar numărul deceselor a marcat o creştere record. Alexandru Rafila precizează că decesele vor creşte în perioada următoare.

“Este o creştere evidentă, dar ea nu este o creştere rapidă, este o creştere lentă a numărului de cazuri. Sunt convins că dacă am face o curbă, o să vedem că această curbă are, în continuare, un caracter crescător. Dar, numărul de cazuri în secţiile de terapie intensivă şi decesele vor creşte în perioada următoare”, a spus Rafila la Digi 24.

El a explicat că “acestea urmează unei acumulări de cazuri noi”.

“Am avut peste 1.000 de cazuri noi, zilnic, în ultimele două săptămâni aproape şi consecinţa acestei acumulări de cazuri numeroase va fi după un anumit interval, de care ne-am apropiat foarte mult în momentul de faţă, creşterea numărului de cazuri şi numărului de decese în secţiile de terapie intensivă”, a încheiat Alexandru Rafila.

Hits: 0

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close