EntertainmentStiri Mondene

Alin Sălăjean a ajuns în România după ce a fost eliminat de la „Survivor”. „Riscam să vin de acolo în scaun cu rotile”

Alin Sălăjean a făcut parte din echipa Războinicilor de la „Survivor România” 2021, fiind considerat unul dintre cei mai buni concurenți. Din păcate, din cauza problemelor de sănătate, acesta a fost nevoit să părăsească Republica Dominicană.

Războinicul susține că accidentarea pe care a suferit-o este serioasă și putea avea repercusiuni pentru toată viața. Alin Sălăjean dezvăluie că risca să ajungă în scaunul cu rotile, dacă nu ar fi fost eliminat din competiție.

Alin și soția lui

„Buturuga mică nu a răsturnat carul mare, nu a câștigat premiul cel mare, eu sunt bine. Dacă eu nu aveam problema la spate, o problemă destul de gravă, ajungeam în finala Survivor 2021.

Dacă eu continuam această competiție, riscam să vin de acolo în scaun cu rotile”, a spus Alin Sălăjean la sosirea în țară, potrivit Wowbiz.

„Alin Sălăjean s-a întors în proporție de 95% alt om. Un om care știe să încaseze foarte mult, am încasat foarte mult acolo, inclusiv de la echipa sălbaticilor, cât și de la echipa Războinicilor.

Un om care nu credea că poate să plece capul la niște adevăruri spuse, dar mă gândeam că dacă Iisus l-a iertat pe cel care l-a vândut, cine sunt eu să nu-i iert pe acești oameni.

Dacă eu continuam cu modestia pe care am arătat-o în acest show cu umilința în corzi, că nu pot să fiu un om umil pentru oricine, dar umilința cea bună în viață cred că am atins lucruri pe care eu nu le aveam acasă.

Eu îmi doresc să merg pe acest drum, sper să mă și țină, pentru că eu acasă eram diametral opus, o fire mai vulcanică, care ținea supărare pentru cei care mă atacau”, spune Alin Sălăjean.

Hits: 0

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close