EntertainmentStiri Mondene

Alina Pușcaș, incident neașteptat. A fost tratată chiar de soțul ei, medic stomatolog

Alina Pușcaș a avut parte zilele acestea de un incident neașteptat. Prezentatoarea de la Antena 1 a ajuns rapid în cabinetul soțului ei, medic stomatolog, pentru a o trata. A povestit totul cu lux de amănunte.

Pe micul ecran nu apare zi de zi, dar Alina Pușcaș își ține fanii la curent cu tot ce face pe rețelele de socializare. Acolo postează zilnic imagini, dar și filmulețe. Prezentatoarea de la Antena 1 și-a anunțat recent fanii că și-a spart un dinte, după ce a mușcat din sâmburele unui fruct.

Vedeta și-a exprimat îngrijorarea după incident, mai ales că a fost vorba despre dintele din față. Își dorește să arate perfect în fața camerelor, mai ales că în această perioadă filmează pentru show-ul de la “Te cunosc de undeva”, emisiune pe care o prezintă alături de Cosmin Seleși. Nu a stat pe gânduri și a intrat rapid pe mâna medicului stomatolog, e vorba chiar de soțul ei.

„Ei, cred că este pentru prima dată când mă bucur de această modă forțată, să zic așa, cu măștile [de protecție], pentru că aseară mi s-a spart un dinte. Dintele din față, îngrozitor! Trebuie să mă duc la soț să mi-l repare. Cum să mănânci, nu mai știu ce fruct am mâncat aseară, și să-ți înfigi dintele în sâmbure. Bine, nici nu l-am înfipt foarte serios și totuși mi s-a spart dintele. Mi-e rușine. V-aș arăta, dar totuși mi-e rușine”, a spus Alina Pușcaș pe Insta Story.

Alina Pușcaș a mers la cabinetul soțului și a rezolvat problema, iar apoi a publicat o imagine pe Instagram cu dinții ei înainte și după intervenție: „Nu era foarte grav, dar când vorbeam se vedea”, a scris ea în dreptul fotografiei.

Hits: 1

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close