EntertainmentStiri Mondene

Amna a ajuns în România, după ce a fost eliminată de la Survivor România. Artista s-a întors acasă cu probleme de sănătate. Primele declarații

Amna a fost prima concurentă eliminată de la Survivor România, iar după o perioadă petrecută în Republica Dominicană, din cauza unor probleme de sănătate, artista s-a întors în România. Aceasta a făcut primele declarații.

„Sunt emoționată, îmi doresc foarte mult să-mi văd copilul. Îmi vine să zbor acasă, să mă teleportez… am atâtea lucruri de făcut și atâta energie. Mi-am dat un restart.

Mi-e dor de casă, mi-e dor de toți ai mei și sunt gata să-mi revin. Vreau să dorm câteva zile și gata”, a spus Amna, potrivit Wowbiz.

Amna a mărturisit că a avut probleme de sănătate la Survivor și că urmează să se opereze.

„M-am simțit foarte rău, am început să mă deshidratez, după care am ajuns la spital.  Primul doctor nu și-a dat seama de nimic, al doilea doctor m-a trimis direct la spitalul de urgență, aveam febră foarte mare și mi-a făcut o serie de analize.

În curând mă voi opera și sunt gata să fac și pasul ăsta pentru că este cazul”, a adăugat artista.

„Nu m-am dus la Survivor să câștig, m-am dus pentru că-mi doream pentru mine experiența asta. Cine ajunge la Survivor nu mai pleacă la fel. Ajunge mai puternic, mai încrezător, mai motivat, mai înțelept. Eu asta mi-am dorit pentru mine”, a mai spus Amna.

Hits: 0

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close