EntertainmentStiri Mondene

Anda Adam, primele declarații după ce a fost eliminată de la Ferma. Ce s-a întâmplat, de fapt, în spatele camerelor. „Simțeam că gata, încep să mă dezechilibrez”

Anda Adam a părăsit Ferma după aproape două luni de stat în pădure, alături de alte vedete. Artista a povestit despre experiența prin care a trecut și despre cât de greu i-a fost fără familia ei.

„Eu sunt genul acela: îmi plac provocările, îmi place adrenalina, îmi plac lucrurile care sunt neobișnuite și vreau să văd dacă le pot duce.

Pe mine experiența asta de viață m-a pregătit pentru orice. O experiență de genul cum a fost Ferma este o investiție în mine”, a spus cântăreața La Măruță.

Anda consideră că a făcut față cu brio provocărilor: „Am muncit cât toate fetele la un loc și colegii mei pot confirma”.

Vedeta a mai spus că cel mai greu i-a fost să stea departe de fiica ei. Mai mult, aceasta a plâns de dorul ei, lucru mai puțin știut de cei din jur.

„Am avut o perioadă, cred că înainte de final când am plâns în fiecare seară. (…) Simțeam că gata, încep să mă dezechilibrez.”

Hits: 6

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close