EntertainmentStiri Mondene

Andreea Antonescu, despre Sebastian Chitoșcă de la „Survivor România”: „Nu-mi plac oamenii răi”. Familia sportivului reacționează

Andreea Antonescu s-a întors în România după aventura de la „Survivor România” și a făcut declarații despre colegii de acolo. Iată ce a spus despre faimosul Sebastian Chitoșcă. Nu s-au înțeles bine pe parcursul competiției.

Cântăreața a avut cuvinte de laudă la adresa tuturor colegilor, dar nu și la adresa lui Sebastian Chitoșcă. Crede că e o persoană rea.

„Am descoperit categorii de oameni. Sunt și cei cu care am avut o conexiune bună, cei cu care nu aș vrea să mă mai văd vreodată. Mâine aș ieși la cafea cu Moroșanu, Elena, Jador. Felicitări familiei lui Jador, este foarte corect, are un suflet cât universul. A fost o surpriză foarte plăcută. Zanni a fost, la fel, foarte surprinzător, a încercat să se schimbe mult, să se perfecționeze. Nu mi-a plăcut de Sebastian, nu îmi plac oamenii răi, iar ca fotbalist eu n-am auzit în viața mea de el. Nu îmi plac oamenii alunecoși. Zanni venea tot timpul și îmi spunea că nu vrea să reacționeze în anumite moduri, făcând referire la Elena”, a declarat Andreea Antonescu, la Teo Show.

Andreea Antonescu, despre Sebastian Chitoșcă de la „Survivor România”: „Nu-mi plac oamenii răi”. Familia sportivului reacționează

Familia lui Sebastian Chitoșcă a reacționat după declarațiile Andreei Antonescu

În direct în emisiunea lui Teo Trandafir, familia fostului fotbalist a reacționat. Soția și mama Faimosului Sebastian Chitoșcă au făcut declarații.

„Pe mine nu m-a deranjat că are o părere negativă despre soțul meu, ci altceva. Eu zic că hoții strigă hoții. Ea l-a numit rău, dar răutăcios a fost răspunsul ei referitor la cariera lui Sebi. A fost fotbalist, sunt mulți fotbaliști. Nu toți sunt cunoscuți. (…) Ea l-a făcut pe el rău, dar a vorbit și ea răutăcios la adresa lui.”, a spus soția Alexandra.

Și mama lui Sebastian Chitoșcă a reacționat. „Aceasta este părerea ei, nu sunt de acord cu ea. Eu nu îl cunosc pe Sebi ca un băiat misogin. El are coloană vertebrală.”

Hits: 3

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close