EntertainmentStiri Mondene

Andreea Mantea se simte acuzată pe nedrept și reacționează dur. „Mie mi-ar fi rușine în locul vostru să judec pe cineva, fără să cunosc situația”

Andreea Mantea a avut prima reacție pe contul de socializare, după ce a fost acuzată că își maltratează unul dintre pisoi, pe Tobi. Vedeta s-a simțit prost pentru toate mesajele răutăcioase pe care le-a primit de la urmăritori, așa că a venit cu o explicație.

„Fac acest video în urma mesajelor, a unora dintre voi, care au avut curajul să mă acuze de maltratarea unuia dintre pisicii mei, mai exact Tobi.

Stau și mă întreb dacă l-am maltratat de ce stă acum lângă mine și toarce cu atâta drag.

Vorbim despre faptul că eu îl am pe Tobi de nouă ani. L-am salvat de pe stradă, nu este vreo rasă de nu știu care. Este o rasă europeană, cum îmi place mie să-i spun, adică este un maidanez.

Iar pe Blondi, aici de față și el, care și el toarce la fel de tare și cred că iubitorii de animale și cei care cunosc animalele foarte bine știu ce înseamnă atunci când toarce un pisic…

Nu am știut cum să-l adun de pe un câmp, după ce a fost mâncat aproape de niște câini. Nu vreau să-mi iau osândă în fața lui Dumnezeu din cauza voastră, pentru că nu meritați (…)”, a spus Andreea.

„Sunt disperată de animale, sunt disperată să fiu înconjurată de animale. Și dacă am tuns un pisic, l-am tuns acasă, din mai multe motive.

Pisicii năpârlesc de două ori pe an toamna și primăvara și poate că mulți dintre voi habar nu aveți pentru că nici măcar nu aveți animale în casă, dar să mai și salvați animale și să stați efectiv să vă rugați pentru ca ei să fie bine. 

Vorbim despre faptul că ați avut curajul să mă acuzați pe mine că maltratez animale…să vă fie rușine pentru că în viața mea nu aș putea să fac așa ceva, ba mai mult decât atât cred că aș fi în stare să fac rău unui om care maltratează animale.

Eu nu maltratez animale, eu de când eram copil mi-am adus în casă fel și fel de animale. (…).

Mie mi-ar fi rușine în locul vostru să judec pe cineva, fără să cunosc situația. Nu am maltratat niciun animal. Niciodată.

Nu aș putea să fac asta. Am fost deranjată de comentariile voastre răutăcioase, pline de răutate. În loc să aruncați cu atâta răutate în mine, concentrați-vă această răutate pe altceva”, a mai spus Andreea Mantea, arătând cât de mult își iubește pisicile. 

Hits: 0

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close