EntertainmentStiri Mondene

Andreea Marin a recunoscut fără rețineri. Cine crede vedeta că este „scorpia” din showbizul românesc. „Nu cred că este uimită”

Andreea Marin a oferit momente unice în ediția „La Măruță” de vineri, 12 februarie. Vedeta a acceptat provocarea prezentatorului TV de a răspunde mai multor întrebări „picante”.

La prima întrebare, răspunsul prezentatoarei TV a fost „Mihaela Rădulescu”. La a doua, Andreea a răspuns: „Măruță”. Iar la a treia, răspunsul a fost „Iulia Albu”.

„Tu ești poreclită zâna, cine consideri că e scorpia din showbiz?”, era întrebarea pusă de Măruță. „Nu e deloc o jignire. Este pur și simplu un rol pe care și-l asumă.

Adică nu cred că este uimită de răspunsul meu sau al oricui. (…) Știi cum e. Cuvântul ăsta îl poți folosi și ca alint, și ca glumă, și ca realitate. Alegi orice”, a mai spus Andreea la Pro TV.

Întrebată de Cătălin dacă este deranjată de comentariile pe care Iulia le face despre ținutele ei, Andreea a mai spus:

„Îmi provoacă o mare indiferență”. „Dacă ar fi numai Iulia din țara asta care ar comenta ceva despre mine într-un fel neplăcut, aș spune. Dar sunt antrenată pentru succes. N-am nicio problemă. Las vorbele să curgă și eu îmi văd de drum”, a mai adăugat Andreea Marin

Hits: 24

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close