EntertainmentStiri Mondene

Andreea Marin, afirmații neașteptate despre Mihaela Rădulescu și Lavinia Pîrva, actuala soție a lui Ștefan Bănică Jr. „Suntem o familie. Deci e ok”

Andreea Marin a fost astăzi invitată în cadrul emisiunii „La Măruță”, de la Pro TV. Cătălin a provocat-o să răspundă mai multor întrebări și să le citească sau, dacă nu-și dorește să le citească, să mănânce picant.

La întrebarea: „Dacă s-ar afla pe o barcă împreună cu Lavinia Pârva și Mihaela Rădulescu, fosta soția a lui Ștefan Bănică Jr, și pentru a se salva trebuie să arunce în apă pe una dintre ele, ce decizie ar lua?”, Andreea Marin a aruncat bomba, spre surprinderea tuturor celor din platou.

Andreea Marin, afirmații neașteptate despre Mihaela Rădulescu și Lavinia Pîrva, actuala soție a lui Ștefan Bănică Jr. „Suntem o familie. Deci e ok”

Astfel că, toată lumea a aflat acum, că Andreea Marin și Lavinia Pîrva au o relație bună, în ciuda speculațiilor.

„Mihaela Rădulescu, pentru că știe să înoate. Fără nicio ezitare”, a spus Andreea Marin cu zâmbetul pe buze.

143129390_256000035888716_3805986169148067983_oIcon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 2

„Dar știi, rămâi pe barcă doar cu Lavinia Pîrva”, i-a spus
Măruță Andreei Marin.

„Așa și? Suntem o familie. Deci e ok”, i-a răspuns Andreea Marin lui Cătălin Măruță.

Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. au fost căsătoriți și au împreună o fetiță, pe Violeta. Înainte, artistul a fost căsătorit cu Mihaela Rădulescu, iar acum formează o familie împrenă cu Lavinia Pîrva, care i-a dăruit un băiețel.

Hits: 0

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close