Anunțul făcut de Dan Bittman despre trupa Holograf. „Nu mai am cântări. Cred că oamenilor le e frică de mine”

Trupa Holograf este una dintre cele mai iubite trupe din România, însă a fost grav afectată de pandemie. Solistul Dan Bittman a făcut dezvăluiri neașteptate despre ce se întâmplă cu el și colegii săi. Cândva, tariful celor de la Holograf depășea 10.000 de euro pe show.

„Din păcate, cu Holograf nu am cântări. Cred că oamenilor le e frică de mine, că sunt conspiraționistul, dușmanul numărul unu al României”, a declarat artistul pentru impact.ro.

Mai mult, după pandemie, piesele trupei Holograf nu se mai difuzează nici la radiouri, acolo de unde erau nelipsite.

Anunțul făcut de Dan Bittman despre trupa Holograf. „Nu mai am cântări. Cred că oamenilor le e frică de mine”

„Multe radiouri ne-au cam scos de când am păreri și a ajuns politica și în muzică. De exemplu, cred că Europa FM nu ne mai difuzează, nu știu dacă mai avem vreun cântec în playlist-ul lor. Și nu vreau să polemizez, dar îmi place adevărul și am gura spurcată și de aia și spun.

Mai ales că Europa FM, cu ghilimele de rigoare, ne e datoare cu începuturile. Dar e politica postului și eu respect politica oricărui post.

Pe mine mă amuză chestia asta, deși e trist, dar mă amuză cum a ajuns să se schimbe lumea într-un timp foarte scurt. foarte scurt. Și cum, din păcate, politica influențează și muzica”, a mai spus solistul trupei Holograf.

Hits: 3

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Radio Pro Mix - House Music For Your Soul