EntertainmentMuzică și Filme

Apariție bizară a lui The Weeknd la American Music Awards. Artistul a urcat pe scenă cu fața bandajată

Celebrul cântăreț canadian R&B The Weeknd a avut o apariție mai puțin obișnuită duminică seară, în cadrul evenimentului American Music Awards, unde a câștigat trei premii. Artistul a urcat pe scenă cu fața ce părea învinețită și acoperită de bandaje. Din fericire, machiajul și costumația inedite folosite de acesta au făcut parte dintr-un mesaj pe care cântărețul îl promovează în noile sale melodii, potrivit BBC.

Vedeta canadiană a purtat un costum roșu, iar fața i-a fost complet bandajată în timpul ceremoniei de premiere de la Microsoft Theatre din Los Angeles, unde The Weeknd a primit premiul pentru cel mai bun album R&B de suflet.

El nu a făcut nicio referire la aspectul său neobișnuit în timpul discursului, ceea ce a determinat îngrijorarea unor spectatori.

Cu toate acestea, machiajul și bandajele fac parte dintr-un mesaj antibăutură pe care artistul l-a promovat în noul său album muzical.

Cântărețul, pe numele său real, Abel Tesfaye, a explicat la începutul acestui an pentru publicația Esquire că single-ul său care s-a bucurat de succes, Blinding Lights, este despre „modul în care vrei să vezi noaptea pe cineva, dar ești în stare de ebrietate, și conduci către această persoană, dar ești orbit de faruri.

„Nu vreau să promovez niciodată conducerea în stare de ebrietate”, a mai adăugat artistul.

Foto: Captură Video

Hits: 0

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close