EntertainmentStiri Mondene

Apariție spectaculoasă a Loredanei Groza. Cum s-a îmbrăcat artista. Mesajele au curs lanț

Loredana Groza surprinde din nou cu ultima apariție pe contul de Instagram. Artista a postat un selfie și și-a expus bustul generos, într-o bluză extrem de decoltată. În timp ce unii au apreciat imaginea, alții au considerat-o vulgară.

Faptul că interpreta este în continuare una dintre cele mai sexy artiste din showbiz, nu este o noutate. Însă Lori reușește să surprindă cu fiecare apariție în public.

De data asta, sânii vedetei aproape că i-au ieșit din bluza foarte decoltată. Fotografia a fost realizată la volanul mașinii sale și a stârnit reacții neașteptate.

„Ai o vârstă acum, ar trebui să te mai liniștești”, „Mai ai puțin și semeni cu Loredana Chivu”, „Arăți foarte bine, bravo”, sunt câteva dintre comentarii.

Loredana Groza a făcut senzație alături de cei 10 maneliști, în piesa „Fericire”

Pe 22 aprilie, Loredana Groza a lansat piesa „Fericire” alături de 10 maneliști.

Melodia cu un succes spectaculos a făcut senzație în mediul virtual. Florin Salam, Vali Vijelie, Culiță Sterp și Jador se numără printre artiştii pe care Costi Ioniţă i-a convins să colaboreze la proiectul muzical inedit.

Până acum, melodia are peste 5 milioane de vizualizări pe YouTube și a fost chiar și în topurile internaționale.

Invitată la Antena 3, Loredana Groza a făcut noi declarații despre colaborarea sa muzicală cu cei 10 maneliști. A subliniat faptul că nu regretă nimic și că piesa lansată nu este manea, ea susține că au inventat un nou gen muzical.

Hits: 0

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close