EntertainmentStiri Mondene

Artista Carmen Rădulescu s-a despărțit de iubit în pandemie și s-a apucat de actorie. „Am început să ne împiedicăm unul de celălalt”

Artista Carmen Rădulescu are 57 de ani, iar în timpul pandemiei a luat o decizie radicală, atât pe plan personal, cât și profesional. Cântăreața de muzică ușoară s-a despărțit de iubitul ei și a intrat la Facultatea de Teatru.

„Când eram elevă în clasa a 9-a, luasem Steaua fără nume, eram la Şcoala Populară de Artă la Iaşi şi făceam naveta. Când eram în clasa a 10-a s-a înfiinţat un teatru de amatori. Chiar am primit un rol, două atunci.

167328193_1806489616181412_7911325131393777767_nIcon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Am zis  că mă fac actriţă, dar drumul meu s-a dus spre muzică. Am rămas cu acest vis neîmplinit. Şi acum am simţit că a venit momentul, pentru că pe pandemia asta nebună am zis: Eu ce fac? Unde mă duc, cât stau aşa? Hai să fac ceva.

Artista Carmen Rădulescu s-a despărțit de iubit în pandemie și s-a apucat de actorie. „Am început să ne împiedicăm unul de celălalt”

Am învăţat monologuri, poezii, pentru examen. Anul trecut am dat la Universitatea Ovidiu din Constanţa şi am luat a cincea pe listă. Am trecut deja de primul semestru”, a povestit Carmen Rădulescu la Pro TV.

Artista a decis să renunţe la bărbatul care i-a fost alături timp de câțiva ani. „Nu mai mergea. A fost pandemie, am stat acasă şi am început să ne împiedicăm unul de celălalt”, a mai spus Carmen.

Carmen Rădulescu a vorbit în 2018 despre problemele pe care le-a avut cu alcoolul

Carmen Rădulescu este una dintre cele mai iubite și apreciate artiste de la noi, însă puțini sunt cei care știu detalii despre viața personală și episoadele care au pus-o la pământ în urmă cu ceva timp. Interpreta a vorbit deschis despre problemele care îi transformaseră viaţa într-un adevărat coşmar.

Hits: 0

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close