Entertainment

Augustin Viziru intră din nou în Ferma, după accidentarea suferită în 2015, în cadrul eceluiași show. „Mă bucur că mi s-a oferit oportunitatea să pun mâna pe trofeu”

Augustin Viziru este un alt concurent care va intra la Ferma în acest sezon. El vine după ce în 2015 a fost la un pas de a lua trofeul în marea finală, însă din păcate, acesta a suferit o accidentare gravă la degete și nu a mai putut continua competiția.

Astfel că, în următoarea ediție Ferma, concurenții vor avea parte de o surpriză de proporții. Augustin a explicat motivul pentru care s-a întors în competiție.

„Faptul că în primul sezon am avut trofeul în mână, la un deget distanţă şi chiar în momentul în care să pun mâna pe el, ştim cu toţii ce s-a întâmplat.

Mi-a rămas acolo undeva şi mă bucur că mi s-a oferit oportunitatea să pun mâna pe trofeu.

Teama mea este să nu mă accidentez din nou. Dar la cum mă cunosc şi ştiu că nu am limite, nu văd ce teamă aş putea avea”, a declarat Augustin Viziru potrivit Click.

”Ferma” este un şoc social, iar indiferent cât de bine i-ai cunoaşte din presă sau articole, pentru că pe majoritatea nu-i ştiu personal, până nu interacţionez cu ei, nu apuc să îmi formez vreo părere. Totul se va forma la faţa locului”, a mai adăugat actorul.

Hits: 1

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close