EntertainmentStiri Mondene

Brigitte și Florin Pastramă, discuții aprinse din cauza banilor. „Mi s-au luat 72.000 de euro din cont”

Brigitte și Florin Pastramă au propriul reality show la TV, la Antena Stars. Cei doi își expun pe micul ecran viața lor de cuplu, iar recent, în fața camerelor de filmat, au avut discuții aprinse din cauza banilor.

Cei doi soți, după căsătorie, și-au făcut un cont comun la bancă. În urma unor datorii neachitate de Florin Pastramă, Brigitte a rămas fără suma de 72.000 de euro din cont și i-a cerut soțului să pună la punct actele pentru separarea bunurilor, scrie spynews.ro.

„Astăzi am fost anunțată că mi s-au luat 72.000 de euro din cont! M-a anunțat de la bancă acum că mi-au blocat contul. Pentru că avem cont comun! Nu trebuia să dăm prima rată pentru casa din Dubai?

Proastă am fost că am pus pe cont comun! Nu mi se pare normal! Tu spui că ești bogat, dar nu ai venit cu un leu acasă atunci când ai vândut terenul. Îi dai totul lui frate-tu și Simonei ăleia de i-ai scos mașina de la amanet. Nu mai suport!”, i-a spus Brigitte soțului în fața camerelor de filmat la Antena Stars.

brigitte si florin pastrama 4Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Florin Pastramă nu a rămas fără replică, a ținut să facă câteva precizări.„Noi avem un cont comun cu banii lui Brigitte. Cei de la bancă atunci când au văzut și numele meu l-au blocat. Dar nu i-au luat banii. Ea va putea dovedi că este contul nostru, dar banii ei, iar atunci contul se deblochează”, s-a apărat acesta.

Brigitte nu a încheiat subiectul aici, aceasta a menționat că își dorește să facă o convenție cu Florin Pastramă în ceea ce privește bunurile și banii, exact așa cum a avut și cu Ilie Năstase pe timpul mariajului lor.

„De doi ani spun că vreau să facem o convenție matrimonială. Aia am avut și eu cu Ilie. Tu nu ai adus niciodată actele pentru că nu ai timp. De aia toată ziua fac totul numai eu. (…)

Până în momentul în care nu strângi actele ca să facem convenția materială de separare a bunurilor, pentru că nu mi se pare normal ca eu să suport problemele tale și munca mea de o viață să se ducă pe apa sâmbetei pentru proasta gestionare a treburilor altora. De astăzi ești liber să te ocupi”, a mai declarat Brigitte Pastramă.

Hits: 3

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close