Entertainment

Bruce Willis, dat afară dintr-o farmacie, după ce a refuzat să poarte mască: „A fost o eroare de judecată”

Celebrul actor Bruce Willis a stârnit mai multe critici în mediul online, după ce a fost surprins fără mască de protecție într-o farmacie din Los Angeles. Vedeta a fost rugată să iasă din incintă pentru că nu a respectat restricțiile. El a recunoscut ulterior că a fost „o eroare de judecată” din partea sa, scrie BBC.

Actorul, în vârstă de 65 de ani, a fost fotografiat luni în timp ce intra și ieșea de la o farmacie din California fără să aibă fața acoperită. Vedeta din „Die Hard” ar fi supărat oamenii din farmacie pentru că nu respecta măsurile de protecție și ar fi fost rugată să părăsească farmacia.

El a declarat mai târziu pentru revista People că a greşit.

A fost o eroare de judecată. Rămâneţi în siguranţă toţi şi haideţi să continuăm să purtăm mască.

Bruce Wills pentru revista People:

Bruce Willis asked to leave pharmacy for refusing to wear a mask https://t.co/V4kcyxUwy3 pic.twitter.com/SORhCJwfEU

— New York Post (@nypost) January 12, 2021

Primarul din Los Angeles, Eric Garcetti, a ordonat anul trecut ca masca de protecție să fie purtată în permanență în afara casei pentru a ajuta la lupta împotriva Covid-19.

Mai mulți internauți au reacționat pentru încălcarea regulamentului de către Willis pe Twitter, unii etichetându-l drept „Covidiot”.

Situația din cauza pandemiei de coronavirus este foarte gravă în Los Angeles.

Spitalele au atins un moment de criză din cauza numărului tot mai mare de pacienți, încă oficialii au transmis echipajelor de pe ambulanță să nu mai transporte în spital pacienți care nu au practic nicio șansă de supraviețuire, precum cei în stop cardio-respirator care nu prezintă semne vitale.

Foto: Epa

Hits: 0

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close