CĂLĂTORIA ESTE SCURTĂ…

CĂLĂTORIA ESTE SCURTĂ…

O bătrână s-a urcat într-un autobuz și s-a așezat. La următoarea oprire, o tânără plină de ea și arogantă s-a urcat și s-a așezat lângă bătrână, lovind-o cu numeroasele ei genți.

Văzând că femeia tace, un tânăr a întrebat-o pe bătrână de ce nu s-a plâns și nu a ripostat când a fost lovită cu gențile.
Bătrâna a răspuns zâmbind:
– „Nu este necesar să fii nepoliticos sau să te cerți despre ceva atât de nesemnificativ, întrucât călătoria mea cu această fată este atât de scurtă, pentru că voi coborî la următoarea oprire”.

Acest răspuns merită să fie scris cu litere de aur:

„Nu este necesar să ne certăm despre ceva atât de nesemnificativ, deoarece călătoria noastră împreună este foarte scurtă”.

Fiecare dintre noi trebuie să înțeleagă că timpul nostru în această lume este atât de scurt, încât să-l umpli cu lupte, argumente inutile, gelozie, să nu iertăm pe alții, nemulțumire și o atitudine de judecată constantă este o pierdere ridicolă de timp și energie.

Ti-a rupt cineva inima? Calmează-te și ignoră.
Călătoria este foarte scurtă.

Te-a trădat, intimidat, trișat sau umilit cineva? Calmează-te și ignoră.
Călătoria este foarte scurtă.

Cineva te-a insultat fără motiv? Calmează-te și ignoră .
Călătoria este foarte scurtă.

A făcut un vecin un comentariu care nu ți-a plăcut? Calmează-te și ignoră.
Călătoria este foarte scurtă.

Orice probleme ne aduce cineva, să ne amintim că drumul noastru împreună este foarte scurt.
Nimeni nu știe durata acestei călătorii. Nimeni nu știe când va sosi sfârșitul. Călătoria noastră împreună este foarte scurtă.
Să fim respectuoși, amabili, să mergem plini de recunoștință și bucurie, până la urmă, călătoria noastră împreună este foarte scurtă.

Ai grijă dragă om și nu te lăsa prins în critică ,judecată și luptă. Caută să faci bine oriunde și oricând și binecuvântează neîncetat pe toți oamenii pe care îi întălnești, căci fiecare poartă o povară nespusă în sufletul lui.

Sursa : Tu stiai ca? Facebook

Hits: 17

Lasă un răspuns

Back to top button
Radio Pro Mix - Un Altfel De Radio!