Entertainment

Câștigătorii VIVA! Influencers Stories. Vedetele, vloggerii și bloggerii care au inspirat în timpul pandemiei

Joi seara, 26 noiembrie, revista VIVA! a premiat câștigătorii VIVA! Influencers Stories. Transmisiunea online, difuzată pe pagina de Facebook a publicației, a fost moderată de Raluca Bădulescu, care a oferit un moment special, ca de fiecare dată.  Au fost 10 categorii, câte un câștigător la fiecare, plus 4 premii speciale.

Câștigătorii VIVA! Influencers Stories au transmis fiecare câte un mesaj de mulțumire și apreciere pentru voturile primite, într-o perioadă grea pentru fiecare, din cauza pandemiei.

Revista VIVA! a construit 10 categorii, ce au inclus toate vedetele și influencerii care au activitate intensă în timpul pandemiei și care au inspirat.

Cele 10 categorii VIVA! Influencers Stories:

My VIVA! Inspirational Celebrity – Teo Trandafir

My VIVA! Inspirational Couple – Gina Pistol și Smiley

VIVA! Super Mom from Social Media – Gabriela Cristea

My VIVA! Inspirational YouTube Account – Irina Deaconescu

My VIVA! Inspirational Stories on TikTok – Alina Eremia

My VIVA! Inspirational Music Video – Antonia

VIVA! Cover of the Year – VIVA! de noiembrie – Familia Măruță

My VIVA! Inspirational Instagram Account – Cristina Belciu

My VIVA! Fashion Inspiration- Adelina Pestrițu

My VIVA! Cooking Inspiration- Jamila

De asemenea, s-au acordat patru premii speciale, care au
fost câștigate de:

Andreea Marin, care, încă de la începutul pandemiei de coronavirus, s-a implicat activ, prin intermediul fundației pe care o conduce, în ajutorarea celor aflați în linia întâi, dar și a persoanelor aflate în situații-limită ori a celor afectați de COVID-19. 

Andra – prima artistă care a făcut o donație consistentă unui spital COVID. Chiar dacă, din cauza pandemiei de coronavirus, Andra a trebuit, anul acesta, să anuleze concerte în România și în Europa, în ciuda pierderilor financiare, artista a făcut un gest uriaș – a donat 20.000 de euro către Spitalul „Matei Balș”.

Codin Maticiuc – pentru renovarea Secţiei de Oncologie Pediatrică de la Spitalul Fundeni. Renovarea de la Fundeni a fost promisă unei fetiţe internate acolo, la camera 702, în decembrie 2016, a cărei situație l-a impresionat enorm pe Codin, și el tată de fată.

Răzvan Pascu – pentru implicarea și susținerea turismului și informarea publicului pe timp pe pandemie.

Articolele sale de turism, excepțional documentate, dar și informațiile extrem de exacte – mai sigure chiar decât cele primite de la autorități – prezentate publicului în această perioadă au ajutat mii de români să plece în condiții aproape normale în vacanțe peste hotare.

Hits: 0

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close