EntertainmentStiri Mondene

Câștigătorul „Next Star” 2021, sezonul 10. Opt copii luptă pentru marele premiu

Câștigătorul „Next Star” 2021, sezonul 10 va fi dezvăluit în seara aceasta la Antena 1. După o lungă așteptare, unul dintre copii va pleca acasă cu trofeul și cu marele premiu în valoare de 20.000 de euro.

După ce au fost martorii unor numere senzaționale și au fost uimiți de cei mai talentați copii din țara noastră, Loredana, Ștefan Bănică și Dorian Popa au ocazia unei ultime jurizări din acest sezon în această seară.

Finaliști „Next Star” 2021, sezonul 10

Cei opt concurenți care vor intra în marea finală, mâine, de la 22.15, la Antena 1, trebuie mai întâi să primească toate cele trei voturi ale juraților pentru ca apoi să intre la votul publicului.

Cum poți vota în finala „Next Star” 2021, sezonul 10

Așadar, cei de acasă vor decide prin SMS la 1313 după ”start vot” cine va câștiga marele trofeu „Next Star”, sezonul 10, și premiul de 20.000 de euro. Pentru seara cea mare, micuții au pregătit numere speciale alături de mari artiști care au venit să îi susțină.

Astfel, micuțul Eric Dobriceanu o va avea alături pe soprana Irina Baianț, Carla Nicole Munteanu s-a antrenat alături de baletul Furnica, juratul X Factor Florin Ristei îl va acompania pe Marc Patrick Mitrașcă, Amir Băltățeanu va face echipă cu Damian Drăghici, în timp ce Andreea Bălan și Petrișor Rouge vor dansa pe muzica lui David Dincă.

Școala Gimnazială Recea, Alex Lucaciu și Anne Marie Lustch, se vor baza pe talentul și, respectiv, instrumentele lor speciale pentru marea finală.

Hits: 15

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close