EntertainmentStiri Mondene

Cătălin Moroșanu, accidentare gravă la „Survivor România”. A fost dus pe brațe de colegi: „Simt că nu mai am stabilitate pe picior”

Cătălin Moroșanu nu a avut nevoie, până acum, de ajutorul medicilor de la „Survivor România”. A avut grijă la fiecare traseu, și-a măsurat fiecare pas, dar acum, din păcate, s-a accidentat. Concurentul nu a mai putut duce meciul până la capăt. A și primit verdictul medicilor.

Sportivul a făcut față tuturor traseelor de la „Survivor România” 2021. Mereu a încercat să aducă puncte echipei Faimoșilor, chiar dacă adversarii lui erau mai rapizi. Cătălin Moroșanu a fost atent la fiecare joc, dar, din păcate, acum s-a accidentat.

În ediția din 4 aprilie, Cătălin Moroșanu a concurat împotriva lui Starlin în meciul de comunicare la „Survivor România”. Din păcate, sportivul nu a reușit să ducă traseul la bun sfârșit, s-a accidentat la genunchi. Colegii l-au dus pe brațe, iar medicul i-a spus să nu mai participe la niciun joc în ziua respectivă.

Cătălin Moroșanu a declarat că s-a aruncat greșit în noroi, a călcat strâmb. „Am făcut o greșeală acolo, trebuia să intru din prima cu capul în noroi, eu m-am dus într-o parte. Când să-mi târăsc genunchiul, mi-a sărit meniscul. Simt că nu mai am stabilitate pe picior, că îmi sare dintr-o parte în alta”, a declarat Cătălin Moroșanu.

În urma accidentării, Cătălin Moroșanu va sta o perioadă pe bancă, are nevoie de un timp pentru recuperare.

Cătălin Moroșanu, accidentare gravă la „Survivor România”. A fost dus pe brațe de colegi: „Simt că nu mai am stabilitate pe picior”

Copilăria lui Cătălin Moroșanu, Faimosul de la „Survivor România” 2021

Părinții lui Cătălin Moroșanu i-au fost mereu aproape sportivului încă din copilărie. Aceștia l-au învățat ce e respectul, i-au oferit o educație și o copilărie frumoasă. „A fost o copilărie frumoasă, am crescut într-un canton silvic, în pădure, am avut libertatea de a zburda în natură. Lucrul ăsta a fost extrem de important pentru dezvoltarea mea fizică și psihică.

Mi-aș dori ca și copilul meu să crească în legătură cu natura. Am doi părinți minunați. Mama este învățătoare, tatăl meu este tehnician silvic. De la mama moștenesc ambiția de a merge mai departe. De la tata moștenesc inteligența emoțională, este un bun cunoscător de oameni”, a declarat Faimosul de la „Survivor România” pentru viva.ro.

Hits: 2

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close