Entertainment

Cătălin Moroșanu, despre ceea ce a pățit în emisiunea Survivor: În zilele libere zici că eram la pușcărie

Cunoscutul luptător, recent eliminat de la Survivor, a povestit despre clipele petrecute în emisiunea de la Kanal D, despre cum s-a accidentat, despre ceilalți concurenți și despre dorul de fiica sa.

„Nu a fost niciodată vorba de alimentație, eu sunt obișnuit să sufăr de foame de la meciuri. E vorba de oamenii cu care trăiam acolo. La un moment dat au picat măștile și când vedeai caracterul unora, nu-ți mai venea să-i mai susții. Nu e stilul meu! Când vezi așa oameni îndoelnici, ți se ia. Atunci am căzut, îmi venea să plec acasă! Am spus că vreau să plec! Mă bucur din toată inima că-s acasă, Dumnezeu mi-a dat un semn! A fost foarte greu!”, a declarat Moroșanu la Teo Show, scrie Click.ro.

Cel mai greu a fost să locuiești cu oamenii, nu traseele. În zilele libere zici că eram la pușcărie. Era ziua fetiței mele pe 16 februarie și am uitat! Stăteam și săpam un wc. Experiența asta a fost cea mai grea dintre toate show-urile!

Cătălin Moroșanu, luptător

„Am vrut să slăbesc să fiu bun pe traseu, eram bătrânel, puțin plinuț. Am avut 97 când am plecat. De când am venit acasă m-am îngrășat 5 kilograme, am băgat ca MIG-ul”, a adăugat acesta.

Moroșanu a suferit o ruptură de menisc în emisiune și va trebui să se opereze în perioada următoare.

Hits: 1

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close