EntertainmentStiri Mondene

Cătălin Scărlătescu a slăbit 50 de kilograme, însă abia acum a dezvăluit cum a reușit să facă asta. Celebrul chef cântărea 120 de kilograme. „Am întinerit”

Cătălin Scărlătescu s-a luptat ani la rând cu  kilogramele în plus, care îi puneau viața în pericol. Ajunsese să cântărească 120 de kilograme, iar lucrurile erau din ce în ce mai complicate ăentru el. În cele din urmă, juratul de la Antena 1 a dat jos 50 de kilograme cu ajutorul unui regim pe care l-a urmat cu strictețe în fiecare moment.

„Fiecare organism are propriile necesități, așa că nu e bine să ținem diete de capul nostru. Păi, după cum v-am povestit mai devreme, meniul meu a fost bazat exclusiv pe legume și fructe proaspete.

Cătălin Scărlătescu a slăbit 50 de kilograme, însă abia acum a dezvăluit cum a reușit să facă asta. Celebrul chef cântărea 120 de kilograme. „Am întinerit”

Așa că nu prea e loc de rețete. Puneți pe grătar vinete, rosii și ardei iute, de exemplu, iar lângă o salată verde (…) Legumele se pot face pe grătar, verziturile se fac salate proaspete stropite doar cu lămâie, fără ulei. Nu contează ordinea sau cantitatea. Însă nu ai voie să mănânci nimic altceva.

800×0-14611444265ef22c10Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Legumele se pot face pe grătar, verziturile se fac salate proaspete stropite doar cu lămâie, fără ulei, și un strop de sare. Iar fructele se consumă proaspete”, a povestit Cătălin, potrivit sursei citate mai sus.

Totodată, pe lângă dietă Cătălin a mai povestit că s-a apucat și de sport. „Eu am slăbit de două ori în viața mea.

O dată am slăbit 25 de kilograme și m-am îmbolnăvit pentru că nu am făcut-o ca lumea. Și a doua oară am făcut-o ca lumea. (…) Am întinerit cu vreo 30 de ani. Pot să mă leg la șireturi fără probleme. M-am apucat de sport”, a mărturisit juratul de la Chefi la Cuțite pentru Cancan.ro.

Hits: 0

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close