EntertainmentStiri Mondene

Câte kilograme a slăbit Cătălin Moroșanu la „Survivor România”. „Am făcut foamea”

Cătălin Moroșanu a părăsit aseară „Survivor România” din rațiuni medicale, în cadrul unui consiliu special de eliminare. Faimosul a suferit o accidentare, motiv pentru care a stat o vreme departe de echipa sa și de trasee. Pe Facebook, sportivul a făcut recent declarații.

Acesta și-a recuperat telefonul și a intrat pe Facebook. Acolo a ținut neapărat să le mulțumească celor care l-au susținut. A aflat de la producători că a adus echipei Faimoșilor peste 50 de puncte. În cadrul competiției, Cătălin Moroșanu a trecut și printr-o transformare fizică. A fost nevoit să slăbească peste a fi mai rapid pe trasee. Aproximativ 25 de kilograme a dat jos.

„Vă mulțumesc tuturor pentru susținere și cuvintele frumoase. A fost o provocare incredibilă. Producătorii mi-au spus că nimeni nu a mai intrat în Survivor cu greutatea mea și totuși am reușit să rămân atât timp și am adus peste 50 de puncte echipei.

Am îndurat foamea, am slăbit aproape 25 de kg, am avut o mulțime de obstacole, iar această accidentare a fost cea care mi-a întrerupt drumul. Am fost și voi rămâne același Cătălin Moroșanu pe care îl știți voi. Cu respect! Ne vedem în curând acasă pentru că îmi e dor nespus de România, cea mai frumoasă țară din lume!”, a transmis acesta pe Facebook.

Cătălin Moroșanu, eliminat de la „Survivor România” din cauza problemelor de sănătate

Cătălin Moroșanu a suferit o accidentare gravă pe timpul concursului, iar sportivul a fost nevoit să părăsească jocul. A făcut primele declarații după verdictul dat de prezentatorul emisiunii.

„Am meniscul rupt și, chiar dacă aș mai intra pe traseu, ar putea să mă afecteze. Sănătatea este cea mai importantă și vreau să ajung în România pe picioarele mele. Acum mi-am mai revenit puțin. În viață, fiecare are un destin. Al meu a fost să stau până acum în acest concurs. Până la urmă, contează sănătatea cel mai mult.”

Hits: 3

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close