EntertainmentStiri Mondene

Ce crede Oana Roman despre Oana Zăvoranu. De la ce a pornit totul. “Brânză bună în cel mai prost burduf de câine”

Oana Roman și Marius Elisei au fost invitați în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță de la Pro TV. Aceștia au acceptat provocarea ”Spuneți tot sau vă ia gura foc”, unul dintre jocurile celebre din emisiune . Astfel, vedeta TV a făcut dezvăluiri neașteptate în fața tuturor.

Oana Roman și soțul ei au fost nevoiți să răspundă fiecare la trei întrebări. Marius Elisei a preferat să țină întrebările pentru el și a decis să mănânce picant, în timp ce Oana Roman s-a arătat mult mai curajoasă.

Una dintre întrebările pe care le-a primit fiica lui Petre Roman a fost legată de Oana Zăvoranu. Cele două au avut câteva conflicte în trecut, când bruneta o ataca pe Oana din cauza kilogramelor în plus.

”Deșteaptă, mult prea agresivă și brânză bună în cel mai prost burduf de câine”, așa a descris-o fiica lui Petre Roman pe Oana Zăvoranu.

O altă întrebare pe care Oana Roman a primit-o a fost legată de cei trei bărbați importanți din viața ei: Petre Roman, Cornel Păsat și Marius Elisei.

Vedeta trebuia să spună din cauza cui a suferit cel mai mult. Răspunsul Oanei Roman a venit imediat.

”Petre Roman este cel care m-a făcut să sufăr cel mai mult. După Revoluție am trecut prin niște momente foarte grele din cauza lui”.

Hits: 4

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close