cuplu longevivoana lisVedeteviorel lis

Ce i-a spus Viorel Lis soției sale a făcut-o să zâmbească: ”Cand oi muri…”

Oana Lis a scris pe rețelele de socializare un mesaj care a primit numeroase reacții din partea prietenilor virtuali.

Oana și Viorel Lis sunt împreună de foarte mulți, ceea ce face ca relația lor să fie una dintre cele mai longevive din showbizul românesc, chiar dacă între ei este o diferență mare de vârstă. Viorel Lis i-a spus, în spirit de glumă, soției sale ce ar trebui să facă în momentul în care bărbatul nu o să mai fie lângă ea. În această perioadă, cuplul se află la mare, pentru a se bucura de vremea însorită de septembrie.

”Viorel s-a uitat azi galeș si protector la mine si mi a zis…”Cand oi muri, nu vreau să suferi, nu vreau să-ți închizi viața! Vreau să-ți găsești unul tânăr și să vă bucurați împreună! Unul de vreo 60 ani așa!!!”😇🤣”, a scris Oana Lis pe rețelele de socializare.

Prima ieșire de după pandemie… la păcănele! Ce a spus Oana Lis despre pasiunea soțului ei

Oana Lis a povestit la Antena Stars despre ce a făcut după ce a ieșit din autoizolare. Perioada aceasta a fost una destul de greu pentru mulți dintre noi, dar și pentru soția fostului edil al Capitalei. Astfel că, prima oară și-a însoțit soțul la o sală de jocuri, mai cu seamă la păcănele, iar apoi au mers și la un restaurant. De asemenea, a fost și o perioadă grea în sensul că Viorel Lis are probleme de sănătate, iar pastilele au fost foarte greu de găsit în perioada aceasta.

„Am fost și eu pentru prima dată la păcănele, cum zicea lumea, acolo se formează și un grup de prieteni cu care ne era dor să ne vedem. Sunt noi reguli, cu mască, să te dezinfectezi, dar siguranța este cea mai importantă, dar în același timp nu putem trăi într-o cutie, într-un beci”, a spus Oana Lis pentru „Antena Stars”.

Articolul Ce i-a spus Viorel Lis soției sale a făcut-o să zâmbească: ”Cand oi muri…” apare prima dată în Ciao.ro.

Hits: 10

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close