Ce intervenții estetice își face Patrizia Paglieri o dată la 7 luni: „Eu sunt foarte bine cu mine”

Patrizia Paglieri a vorbit despre intervențiile estetice pe care le are. În vârstă de 50 de ani, concurenta de la „Asia Express” a recunoscut că a apelat la medicul estetician, iar o dată la 7 luni merge la acesta pentru noi proceduri.

Mulți o știu pe Chef Patrizia Paglieri de la show-urile culinare de la televizor sau din emisiunea „Asia Express”, acolo unde participă alături de fiul ei. Faptul că tot timpul este în lumina reflectoarelor a făcut-o să aibă grijă la felul în care arată.

Patrizia Paglieri a mărturisit că a apelat la medicul estetician, unde a făcut câteva proceduri non-invazive, intervenții pe care este nevoită să le repete o dată la 7 luni. Concurenta de la „Asia Express” nu exagerează cu injecțiile, pentru că nu își dorește să arate de 20 de ani, ea având 50 în prezent. Injecțiile pe care Chef Patrizia Paglieri le face sunt pentru ridurile care odată cu înaintarea în vârstă apar pe chipul oricărui om.

„Mi-am făcut recent injecții cu acid hialuronic și botox, pe care-l fac la șapte luni. În ceea ce privește intervențiile chirurgicale estetice, acolo zic pas. Mor de frică! Acesta este motivul pentru care nu mi-am făcut nici implant mamar. Mi-ar fi plăcut, dar numai gândul că mă taie și că mă doare mă înspăimântă”, a declarat Patrizia Paglieri pentru CANCAN.

Patrizia Paglieri: „Nu fac show culinar în costum de baie”

Pentru concurenta de la „Asia Express” aspectul fizic este important, însă cu măsură. Patrizia Paglieri și-ar fi dorit să își pună implant mamar, însă gândul operației a speriat-o teribil și a renunțat la această idee. Mai mult, Chef Patrizia Paglieri spune că nu gătește în costum de baie și că nu a fost o necesitate pentru ea o astfel de intervenție estetică.

„Pentru mine nu e așa important aspectul fizic. Contează doar așa cum contează pentru orice femeie, dar eu și dacă n-am sânii perfecți nu-mi afectează meseria, nici relația cu partenerul. Îmi convine și așa, îmi pun un sutien mai bun și am rezolvat problema! Nici faptul că sunt în lumina reflectoarelor nu m-a impulsionat să merg în zona asta, pentru că nu mă dezbrac și nu fac show culinar în costum de baie.

Singurele lucruri la care sunt atentă sunt următoarele: să nu mă îngraș și puțin la față să-mi fac niște injecții. Eu sunt foarte bine cu mine, am și o vârstă și nu vreau să arăt de 20 de ani. 

În ultimii doi ani nu am stat foarte mult în bucătărie și a fost foarte ușor să-mi păstrez aceeași greutate. Nu am mai gătit toată ziua! Oricum, și atunci când stăteam în bucătărie nu mă îngrășam. Mă săturam doar de la miros și nu gustam încontinuu”, a mai spus Patrizia Paglieri pentru sursa mai sus menționată.

Hits: 4

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Radio Pro Mix - House Music For Your Soul