EntertainmentStiri Mondene

Ce relație are Pepe cu fetele sale. Raluca Pastramă rupe tăcerea. „Nici nu se pune în discuție”

Raluca Pastramă a acordat recet un interviu, în care a făcut dezvăluiri sincere despre divorțul de soțul ei, Pepe. În cadrul interviului, aceasta a dezvăluit și care este relația artistului cu cele două fetițe ale sale.

„Le iubește, le face toate plăcerile, este pentru ele acolo
oricând, oricum, nici nu se pune în discuție altceva.

Nici nu vreau să îl laud, eu spun doar care sunt faptele. Este un părinte bun. Eu consider că el este un om extrem de deștept, de matur și de inteligent care să nu permită vreunei persoane să aibă un comportament deranjant pentru fetițe, nici nu se pune în discuție.

O relație nouă va veni în timp, probabil, doar nu o să rămân singură la 30 de ani o viață întreagă. Dar nu mă gândesc la asta acum”, a declarat fosta soție a lui Pepe, la Antena Stars.

Cred că e mult mai bine așa

„Au fost ani întregi în care am încercat amândoi. Nu a fost să fie. Este cel mai bine să nu te mai uiți înapoi. Doar să înveți din ce a fost, să nu mai repeți greșeli, asta clar. Dacă ai învățat, atunci da, poți merge înainte și poți progresa.

115779756_3007727792608625_8268803246957290802_nIcon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Dacă n-ai învățat și stai să te uiți tot timpul în trecut și stai să te gândești ce-ar fi fost dacă, atunci n-ai făcut nimic. (…) Nu m-aș fi gândit niciodată în viața mea că o să ajung să divorțăm, dar consider că e mai bine să fim fericiți.

Cred că e mult mai bine așa. Au fost ani de zile în care am făcut noi tot ce am putut împreună să reușim să fie bine”, a declarat Raluca Pastramă la Antena Stars.

Hits: 1

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close