EntertainmentStiri Mondene

Ce spune Alina Pușcău despre familie și viața sentimentală. “Le las să se întâmple natural, totul ține de destin”

Alina Pușcău a fost una dintre vedetele care au participat sezonul acesta la Ferma. Din păcate, celebrul model a fost eliminat din concurs, deși și-ar fi dorit să mai profite de experiența pe care a trăit-o acolo. Vedeta a acordat un interviu pentru revista VIVA!, în care a vorbit despre viața ei sentimentală, după ce a fost întrebată de mai multe ori dacă are un iubit. De asemenea, aceasta a povestit și despre cum e viața în America, acolo unde locuiește de mai mulți ani.

”În perioada aceasta, prefer să mă axez pe partea profesională. Am mai multe proiecte, atât în România, cât și în alte țări. Prin urmare, nu aș avea timp de un iubit acum.

La un moment dat, da, mi-ar plăcea să am o familie, însă nu grăbesc și nu forțez lucrurile. Le las să se întâmple natural, totul ține de destin și de timing”, a declarat Alina Pușcău pentru revista VIVA!

”America este țara  tuturor  posibilităților, dacă știi ce vrei. Dacă muncești din greu și ești foarte focusat, lucrurile merg până la urmă așa cum vrei tu, aici totul este posibil.

În timp, am învățat să accept lucrurile așa cum vin, să fac un singur lucru pe care să mă concentrez. Și am mai învățat că e important să știi ce vrei, nu ceea ce nu vrei, și să lucrezi pentru scopul pe care ți-l fixezi”, a mai adăugat vedeta pentru sursa citată.

Hits: 5

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close