Entertainment

Ce spune Mihaela Rădulescu despre logodnica lui Dani Oțil, la 6 ani de la despărțirea de acesta. „Eu vreau să știu dacă și viitoarea soție îmi mulțumește”

Mihaela Rădulescu și Dani Oțil au trăit o frumoasă poveste de dragoste, însă cei doi au luat-o pe drumuri separate, în urmă cu șase ani. Acum, prezentatorul de la Antena 1 urmează să facă pasul cel mare cu Gabriela Prisăcariu, cea pe care a cerut-o de soție recent.

Diva de la Monaco a făcut primele declarații și a dezvăluit ce părere are despre ceea ce i se întâmplă fostului iubit.

„Eu vreau să știu dacă și viitoarea soție îmi mulțumește, pentru că, de obicei, femeile au niște ego-uri când aud o frază din asta. Nu o mai halesc pe aia de la care a învățat el nu știu ce pentru tot restul vieții.

MEDIAFAX FOTO

Așa suntem noi, femeile (râde). Eu sper să mă iubească și actuala lui soție. Sper să înțeleagă că eu realmente mă bucur pentru ei. Unde să o cunosc?! Doamne iartă-mă. Nu am cunoscut-o”, a declarat Mihaela Rădulescu pentru viva.ro.

„Am văzut-o, că doar am și eu internet. Mă bucur pentru el și îți spun și de ce. Pe ea chiar nu o cunosc. Aș putea spune că mă bucur și pentru ea, pentru că știu ce om și bărbat mișto este Dani, dar mă bucur în primul rând pentru el.

Aveam așa un sentiment… Am simțit că i-am încurcat puțin viața, vedeam că nu se mai duce în nicio direcție. Mi-ar fi plăcut să-l văd mai devreme însurat, cu copii, cu tot ce trebuie.

La noi treaba asta era imposibilă, pentru că era genul de relație imposibilă. Fiecare era în țara lui și cu treaba lui. Mă bucur realmente pentru el. Doamne ajută să fie fericit! Să aibă câți copii vor ei”, a mai spus Mihaela Rădulescu pentru sursa citată.

Hits: 0

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close