Entertainment

Ce spune Petre Roman despre căsătoria și divorțul de Mioara Roman: „Nu veți auzi niciodată asta de la mine”

Fostul premier a vorbit în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D despre relația cu femeia cu care a fost căsătorit mai bine de 30 de ani.

Petre Roman s-a căsătorit prima oară la 27 de ani, cu o femeie cu șase ani mai mare ca el, Mioara, divorțată și cu un copil, Catinca. După un mariaj de 34 de ani, o fiică, Oana, și un divorț răsunător, s-a recăsătorit cu o femeie mai tânără cu 26 de ani, Silvia Chifiriuc, cântăreață, cu care are un băiețel, Petrus, de 11 ani.

În emisiunea tv, Petre Roman a avut cuvinte de laudă despre fosta sa soție: „Mioara Roman este o femeie cu foarte multe calități, intelectuale și feminine. Am fost împreună și la bine, și la rău, până când n-am fost împreună. De la un moment încolo, nu a mai fost așa. Asta nu diminuează cu nimic ceea ce cred despre dânsa, despre ea, un om foarte capabilă, o ziaristă excepțională, o mare vorbitoare de limba arabă… Dar modul ei de a fi alături de mine nu-l mai simțeam… Nu veți auzi niciodată nimic negativ de la mine vizavi de ea”, a comentat Petre Roman.

Hits: 0

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close