EntertainmentStiri Mondene

Ce spune Petre Roman despre întâlnirea cu fiica lui și nepoțica, Isabela. „Mă prăpădesc de drag”

Zilele trecute, Oana Roman a povestit despre întâlnirea pe care a avut, după mult timp, cu tatăl ei, Petre Roman. Vedeta și fiica ei Isabela au petrecut câteva ore în compania bunicului, iar la scurt timp, fosta soție a lui Marius Elisei a și publicat imagini în mediul virtual.

Acum, Petre Roman a avut prima reacție după întâlnirea cu Oana și Isabela și spune că l-a bucurat enorm să le vadă din nou.

„Toate bune și frumoase între mine și Oana. M-am întâlnit zilele trecute cu Oana și cu Isabela, a fost o bucurie să mă văd cu ele. Le iubesc pe amândouă. După nepoțica mea, mă prăpădesc de drag”, a declarat Petre Roman, potrivit impact.ro.

În urmă cu doar câteva luni, Oana Roman se declara deranjată de faptul că tatăl ei nu și-a mai văzut nepoata de ceva timp.

„Am luat lucrurile ca atare, înțeleg că așa a gândit el să facă. Nu știu dacă a făcut-o din proprie inițiativă sau forțat de împrejurări. Încă sper să se regleze lucrurile și să simt că am un tată în viață și lângă mine, parte din viața mea și a Isei, mai ales.

Nu a venit să o vadă de aproape un an și, de când ne-am mutat, nu a dorit să vină să vadă casa, probabil și pentru că nu vrea să o întâlnească pe mama.

Nu a venit niciodată cu un cadou de ziua nepoatei sau de Crăciun”, povestea Oana Roman în urmă cu câteva luni.

Hits: 1

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close