EntertainmentStiri Mondene

Ce spune Radu Vâlcan despre numele celui de-al treilea copil. El și Adela Popescu vor deveni din nou părinți. „Dacă ne dorim fată, vom avea minimum 4”

Adela Popescu și Radu Vâlcan vor deveni din nou părinți de băiat. Ieri, în cadrul emisiunii „Vorbește Lumea”, prezentatoarea TV a dezvăluit sexul bebelușului și a vorbit despre felul în care a reacționat soțul ei atunci când a aflat.

Acum, Radu Vâlcan a vorbit și despre numele bebelușului, ținând să precizeze că el și soția lui își doresc și o fetiță, așa că va veni și al patrulea copil.

„Nu avem încă un nume. Dar știm că ne dorim un nume «necăutat», simplu, dar cu rezonanță. Și să înceapă, dacă se poate, cu A”, a spus Radu Vâlcan la Antena 1.

„Dacă ne dorim fată, vom avea minimum 4”, a mai adăugat Radu Vâlcan pentru Antena 1.

„Sunt în 17 săptămâni, asta știm. Nu am grețuri, nu mi-a fost rău. Este băiețel, tot băiețel. Cel mai amuzant este că este tot băiat. Reacția soțului a fost cea mai tare: «Nu pot să cred, o să avem patru copii».

Știi ce a vrut să zică? O să mai facem unul până iese fetiță. Noi ni l-am dorit foarte mult pe acest copil și eu m-am imaginat mamă de trei băieți! O să fiu regina lor”, a spus Adela la PRO TV.

Hits: 0

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close