Ce spune Teo Trandafir despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „Sunt femeie, deci eu tind să o cred pe ea”

În cadrul emisiunii sale de la Kanal D, Teo Trandafir a dezbătut știrea neașteptată a momentului: divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Prezentatoarea s-a dat cu părerea despre separarea celor doi în direct la TV, la fel cum a făcut și coprezentatorul show-ului, Bursucu.

Luni, 11 octombrie, s-a aflat că Laurențiu Reghecampf a depus actele pentru divorțul de Anamaria Prodan. Tot de atunci se zvonește în presă că antrenorul ar avea o nouă iubită și aceasta ar fi însărcinată. Despre divorțul celor doi s-a vorbit în multe emisiuni de televiziune, și la „Teo Show”, la Kanal D. Prima care a luat cuvântul în direct a fost chiar prezentatoarea Teo Trandafir.

„Această despărțire pe care eu nu am înțeles-o. Colegul meu a înțeles-o mai bine pentru că el e bărbat și e mai logic. Eu, fiind fată, cumva tind să o cred pe Ana.”, a spus pe post vedeta. Imediat după, Bursucu, colegul ei a intervenit.

„Eu tind să nu îi cred pe niciunul dintre ei pentru că fiecare are adevărul lui. În momentul ăsta există tot felul de speculații pentru că mergem pe niște speculații și trebuie să fim de acord cu treaba asta. Nu l-am văzut nici pe Laurențiu Reghecampf ieșind cu gurița lui și să spună GATA. Există declarație în presă, pe care ar fi dat-o el. Ea are varianta ei. (…)

Din ce am citit în presă, Laurențiu Regehcampf a zis că a înaintat actele de divorț. Deci el e cel care a luat această decizie. Ea a zis că nu divorțează.”, a adăugat coprezentatorul.

Pentru aceeași emisiune de televiziune, Anamaria Prodan a făcut și câteva declarații. Ea a asigurat pe toată lumea că nu divorțează și că va lupta în continuare pentru familie așa cum a făcut întotdeauna. „Nici măcar nu știu cine este această fată, nu o cunosc, nu știu nimic. Nu am văzut femei lângă soțul meu. Probabil soțul meu este într-o nebuloasă și nu mai știe ce face sau ce declară. Nu divorțez, nu se întâmplă nimic.

Soțul meu a dat o declarație, eu eram în Dubai în timpul acela. Eu m-am născut puternică! Ți se pare că sufăr și mă tăvălesc? Soțul meu știe ce femeie sunt. Întrebați-l pe soțul meu dacă are vreo amantă sau dacă are vreun copil”, a mărturisit impresara.

anamaria-prodan-si-laurentiu-reghecampf54860000-2Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Femeia cu care se zvonește că Laurențiu Reghecampf ar trăi o nouă poveste de iubire e originară din Deva, are 29 de ani și e poreclită „Gură de aur”.

Laurențiu Reghecampf a depus actele de divorț

După ce în urmă cu câteva luni, antrenorul anunța divorțul de Anamaria Prodan, acum tot el este cel care a declarat că a depus și actele pentru a se separa de aceasta. Laurențiu Reghecampf a fost întotdeauna discret în ceea ce privește viața lui privată, însă acesta confirmă despărțirea de Anamaria Prodan. „Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine. Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu.

Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media.

Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional. Referitor la informațiile prezentate de curând în presă, sunt în măsură să afirm doar faptul că Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia!”, a spus, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, Laurențiu Reghecampf, soțul impresarei.

Hits: 2

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Radio Pro Mix - House Music For Your Soul