Entertainment

Cezar Ouatu a fost eliminat de la Ferma. Orășeni vs Săteni. “Sunt complet debusolat”

În ediție de miercuri seară, de la Ferma, Andrei Stoica și Cezar Ouatu s-au duelat pentru eliminare. Sportivul s-a implicat în fiecare probă, a reușit să-l învingă pe Cezar Ouatu și să revină în competiție.

La finalul luptei, Andrei a arătat, încă o dată, respectul pentru colegul lui și a declarat: “Mă bucur că mi-a oferit o luptă pe cinste”. “Eu nu sunt norocos, sunt genul muncitor”, spunea Andrei Stoica în ediția de miercuri seară.

La finalul primului duel pierdut, Cezar a avut parte de
emoții puternice când Mihaela Rădulescu l-a chemat înapoi în arenă și i-a spus
că va primi o nouă șansă.

“Sunt complet debusolat”, a fost replica lui. Din partea bandiților, la duelul pentru ultima șansă a venit Giulia Nahmany: “Trebuie să vă salvez pe voi”, le-a spus ea Vivianei și lui Gabi.

Și așa a fost! Mânată de puterea interioară dezvoltată în ultimele săptămâni, Giulia a reușit să îl învingă pe Cezar și să revină în tabăra bandiților, unde cei doi colegi o așteptau încărcați de emoție.

“Dacă nu vine, înnebunesc”, a declarat Gabi Toader, care a admis că în ciuda conflictelor care au apărut, formează o echipă puternică.

În casă, atmosfera a fost una extrem de încărcată, pentru că Paul Diaconescu a fost ținta colegilor lui într-un conflict ce nu pare că s-a încheiat.

După ce Anna Lesko a simțit nevoia să le spună tuturor cât de deranjată a fost de atitudinea orășeanului, toți fermierii au discutat despre schimbările lui de comportament și despre faptul că nu-și merită locul în competiție.

Hits: 0

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close