Entertainment

Cine a fost primul iubit al lui Teo Trandafir. „Din cauza asta, eu nu am putut să iert comunismul niciodată”

Teo Trandafir a făcut dezvăluiri neașteptate în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Vedeta a vorbit despre prima ei iubire și a făcut mărturisiri în premieră. Astfel, vedeta Kanal D a spus că primul său iubit a fost Dave, un profesor american, iar povestea lor de dragoste s-a derulat chiar înainte de Revoluție.

„Aveam 22 de ani, era prima mea iubire. Bărbatul respectiv era american și era înainte de Revoluție.

Ne urmăreau peste tot, ne-au spart casa. Și el a trebuit să plece, profesor universitar fiind, din gară în gară, pentru că ne luaseră și banii.

Și eu am stat în Gara de Nord din București și mi-am văzut iubirea vieții plecând. Și mi-am spus: trebuie să pun pas după pas și să ajung la florărie, de unde mi-am cumpărat creveți din aceia care se puneau în ulei.

Asta e tot ce-mi amintesc! Din cauza asta, eu nu am putut să iert comunismul niciodată. Pentru că mi-a luat tot ce mă definea în momentul ăla. Dave îmi lăsase tricoul de pe el, pantalonii de pe el.

Eram îmbrăcată ca un profesor universitar american pe un peron din Gara de Nord”, a povestit Teo Trandafir, potrivit Wowbiz.

Hits: 2

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close