EntertainmentStiri Mondene

Cine e Cosmin Natanticu, concurent la „Asia Express”, sezonul 4. Și-a dorit să devină fotbalist

Cosmin Natanticu participă la „Asia Express”, sezonul 4. El a pornit pe „Drumul Împăraților” alături de Eliza Georgescu, soția lui. Iată cu ce se ocupă acesta și care e marea lui pasiune.

Cosmin Natanticu este actor. Acesta a absolvit în anul 2009 UNATC, Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică din București. În anul 2008 a obținut primul rol într-un film.

Acum ceva vreme, el mărturisea că s-a făcut actor la îndemnul unei mătuși. „Aveam impresia că nu am nevoie de facultate, că merge așa doar din talent”, povestea acesta.

Dincolo de iubirea sa pentru scenă, pentru teatru și film, Natanticu mai are o mare pasiune: fotbalul.

„Şi fotbalul e prezent în viaţa mea – joc, merg şi pe stadion. Mi-am dorit să fiu fotbalist, dar am ieşit actor.”, spunea el într-un interviu acum ceva vreme.

Cosmin Natanticu, la „Asia Express”, sezonul 4, alături de soție

Pentru familia Natanticu, „Asia Express” înseamnă „aventura vieții, depășirea limitelor, ieșirea din zona de confort și din ţară, pentru că nu am mai călătorit de când a început pandemia. Ne va pune la încercare răbdarea și anduranţa.

Ne-am propus să trăim pas cu pas această experienţă unică în stilul caracteristic Natanticilor, adică cu umor”, au dezvăluit soții Natanticu înainte de a pleca în competiție.

Hits: 14

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close