EntertainmentStiri Mondene

Cine e Maria Hîngu de la „Survivor România 2021”. Fosta sportivă de 25 de ani a ajuns manager. „M-am regăsit complet în acest format”

Maria Hîngu de la „Survivor România 2021” face parte din echipa Războinicilor și este hotărâtă să se întoarcă acasă cu marele trofeu. Maria are 25 de ani, este fostă sportivă și a ajuns manager.

Tânăra este din Vrancea, însă locuiește în București, unde ocupă postul de asistent manager al unei cafenele renumite.

Concurenta din echipa Războinicilor a făcut patru ani de handbal în școala generală și baschet în timpul liceului.

Maria Hîngu s-a înscris la Survivor să demonstreze că poate
duce la bun sfârșit tot ce își propune și că niciun obstacol nu-i va sta în
cale pentru a obține ceea ce își dorește.

„M-am înscris la Survivor din dorința de a-mi întrece toate limitele. M-am regăsit complet în acest format și asta m-a făcut să îmi doresc cu adevărat să fac parte din acest show. Pornesc la drum cu gândul că pot câștiga și îmi doresc sa fac asta”, a spus concurenta.

Echipa Faimoșilor este formată din Costi Ioniță, Cătălin Moroșanu, Cosmin Stanciu, Alexandra Stan, Amna, Roxana Nemes, Culiță Sterp, Zannidache, Elena Marin, Jador, Majda, Simona Hapciuc și Georgiana Lupu.

Lor li se opun în competiție războinicii: Marilena Cuciurean, Roxana Georgiana Ghiță, Maria Hîngu, Melina Dumitru, Andreea Moșneagu, Alin Sălăjean, Albert Oprea, Sorin Pușcașu, Lucian Barbu, Mariano Starlin Belen Medina și Musty Camara.

Hits: 2

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close