Cine e Mellina, noua concurentă de la „Bravo, ai stil Celebrities”. A participat și la „Survivor România”

În vârstă de 34 de ani, Mellina intră în competiția „Bravo, ai stil Celebrities”, de la Kanal D. Tânăra e noua concurentă din show-ul de modă, după ce Ioana Filimon a fost descalificată.

Noua concurentă care se alătură show-ului „Bravo, ai stil” e Mellina, fosta concurentă de la „Survivor România”. Acesta este din București. Ea este interpretă, compozitor, producător şi textier. Melina Dumitru a debutat ca majoreta în trupa Abracadabra.

De la vârsta de 5 ani, ea a început să danseze, iar până la vârsta de 23 de ani s-a dedicat lumii dansului, apoi s-a apucat de muzică. De-a lungul timpului, Mellina a compus piese pentru artişti precum Mira, Alina Eremia, Lora sau Kamara. A devenit cunoscută publicului larg în momentul în care a lansat piesa „Poze de album” în colaborare cu Vescan, care a avut un adevărat succes atât în România cât şi în afară, scrie kanald.ro.

Cine e Mellina, noua concurentă de la „Bravo, ai stil Celebrities”. A participat și la „Survivor România”

Mellina, noua concurentă de la „Bravo, ai stil Celebrities”

Mellina intră în competiția „Bravo, ai stil”, în locul Ioanei Filimon care a fost descalificată și eliminată. Fosta concurentă a decis să se retragă de pe micul ecran după emisiunea de la Kanal D.

„Prefer să mă retrag din lumina reflectoarelor și să-mi văd de viață mea, aici la Timișoara! Vreau să trec la o altă etapă, să mă bucur de afacerea mea, să am o stabilitate, pentru că proiectele astea de scurtă durata nu-ți oferă o siguranță! Nu are legătură cu emisiunea! Nu de asta s-a întâmplat descalificarea mea la Bravo, ai stil! Celebrities! Din moment ce am fost descalificată și sunt acasă, prefer să mă ocup de afacerea mea și să o fructific să fie mult mai prosperă!”, a spus Ioana Filimon la Kanal D.

mellina-concurenta-bravo-ai-stil-9Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Mellina, primele declarații despre „Bravo, ai stil Celebrities”

Mellina va apărea în ediția de miercuri, 17 noiembrie, la „Bravo, ai stil”. „Mi-am dorit să întru în competiția tocmai pentru că este o provocare, ceva cu totul nou pentru mine. Referitor la ceea de mă caracterizează că stil, nu am pus niciodată preț pe accesorizarea hainelor, în general nu mi-am cheltuit banii pe haine, pentru că prefer să îi cheltui pe experiențe și sunt, cumva, în minus, în această zona a modei.

Cine e Mellina, noua concurentă de la „Bravo, ai stil Celebrities”. A participat și la „Survivor România”

Am venit la că să învăț, să evoluez. Doresc și să bucur oamenii de acasă”, a declarat Mellina, nouă concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities”.

Hits: 2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Radio Pro Mix - House Music For Your Soul